Analyse

Flamant Analyse  is opgestart in 2014.

 

Analyses

In het moderne laboratorium van Flamant Analyse worden dagelijks, zorgvuldig analyses uitgevoerd conform NEN 2990, NEN 5896, ISO 16000-27  of ISO 14966. De analyseresultaten worden binnen 24 uur, digitaal aan de opdrachtgever ter beschikking gesteld.

 

Monster opsturen

Monsters die luchtdicht en dubbel verpakt zijn, en een opdrachtformulier bevatten, worden in behandeling genomen.

Monsters mogen per post verzonden worden en – mits luchtdicht en dubbel verpakt, voorzien van een opdrachtformulier – worden afgegeven op het kantoor in Breda, aan de Paardeweide 24B.

 

 

Accreditatie

Flamant Analyse is geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie,  u vindt de registratie onder nummer L603. Voor meer informatie hierover, verwijzen we u graag door naar Accreditatie en Certificatie.

 

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Flamant Analyse. Om de kwaliteit en prestaties op niveau te houden, neemt Flamant Analyse deel aan diverse ringonderzoeken. Flamant Analyse heeft bij deelname aan het laatste ringonderzoek, uitstekend (inzage in de resultaten) gepresteerd!

 

 

Spoed / Calamiteit

Heeft u de uitslag direct nodig? Neem dan contact op met Flamant Analyse en informeer de analist wanneer het monster verwacht wordt. De uitslag wordt doorgaans, uiterlijk één uur na ontvangst, bekendgemaakt.

 

Contact

Neem contact op met Flamant Analyse voor meer (vrijblijvende) informatie.

Wilt u liever teruggebeld worden? Vul dan uw telefoonnummer op het contactformulier in. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Stuurt u liever een e-mail? Dat mag naar: info@flamant.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

 

 

 

 

Uw asbestproblemen snel verholpen!

  • Efficiënt
  • Vakkundig
  • 24/7 inzetbaar
  • Uitstekende service
  • Kostenbesparende aanpak
Klik hier als u meer (vrijblijvende) informatie wenst!