Analyse

Asbest analyse

Flamant Analyse, gestart in 2014, is een modern laboratorium waar dagelijks zorgvuldig asbestanalyses worden uitgevoerd conform NEN 2990, NEN 5896, ISO 16000-27 of ISO 14966. De analyseresultaten worden binnen 24 uur na ontvangst van het monster, digitaal aan de opdrachtgever ter beschikking gesteld.

Asbest monster analyse

Na ontvangst van een asbest monster wordt uw monstermateriaal direct in ons laboratorium onderzocht. Na analyse, ontvangt u doorgaans binnen één werkdag per e-mail een certificaat met het resultaat. Op het certificaat staat onder andere. of er asbest is aangetroffen, om welke soort asbest het gaat en het massapercentage. Indien asbest is aangetroffen, kan vrijblijvend advies worden aangevraagd over de te nemen vervolgstappen.

Monster opsturen

U kunt zelf een asbestmonster toesturen. Deze dient luchtdicht en dubbel verpakt te zijn met bijgesloten opdrachtformulier.  Flamant Analyse kan geprepareerde monsterzakjes verzorgen. Neem hiervoor contact op met Flamant Analyse. Monsters mogen ook – mits ze voldoen aan de eerder genoemde voorwaarden – worden afgegeven op het kantoor in Breda, aan de Paardeweide 24B.

 

 

Accreditatie

Flamant Analyse is geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie,  u vindt de registratie onder nummer L603. Voor meer informatie hierover, verwijzen we u graag door naar Accreditatie en Certificatie.

 

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Flamant Analyse. Om de kwaliteit en prestaties op niveau te houden, neemt Flamant Analyse deel aan diverse ringonderzoeken. Flamant Analyse heeft bij deelname aan het laatste ringonderzoek, uitstekend (inzage in de resultaten) gepresteerd!

 

Spoed / calamiteit

Heeft u de uitslag direct nodig? Neem dan contact op met Flamant Analyse en informeer de analist wanneer het monster bezorgd wordt. De uitslag wordt doorgaans, uiterlijk één uur na ontvangst, bekendgemaakt. Flamant is 24/7 inzetbaar, dus schroom niet en neem contact met ons op bij een calamiteit.

 

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Flamant Analyse? Dan kunt u hiervoor contact opnemen door te mailen naar info@flamant.nl of door te bellen naar 076 5429563. Liever teruggebeld worden? Vul dan uw telefoonnummer op het contactformulier in. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld!

Uw asbestproblemen snel verholpen!

  • Efficiënt
  • Vakkundig
  • 24/7 inzetbaar
  • Uitstekende service
  • Kostenbesparende aanpak
Klik hier als u meer (vrijblijvende) informatie wenst!