Laboratorium

Laboratorium voor asbestcontrole

Flamant Laboratory is gespecialiseerd in het uitvoeren van eindcontroles voor alle soorten asbestprojecten. We meten en inspecteren volgens de laatste normen. Flamant Laboratory is 24/7 inzetbaar door heel Nederland.

 

Visuele inspectie NEN 2990

Bij een visuele inspectie beoordeelt een inspecteur visueel, conform de norm, of de asbesthoudende toepassingen correct zijn gesaneerd. 

 

Luchtmeting NEN 2990

Indien nodig kan er ook een luchtmeting conform NEN 2990 uitgevoerd worden door onze inspecteurs. Hierbij wordt de lucht in een afgeschermde ruimte bemonsterd met behulp van speciale luchtpompen. Door middel van het mobiele laboratorium kan de inspecteur direct een monster analyseren.

 

Vrijgaverapport na asbestcontrole

Wanneer de documentatie en locatie in orde zijn, maakt de inspecteur een vrijgaverapport op. De vrijgaverapporten worden voorzien van een duidelijke tekening en fotomateriaal. Na ondertekening worden de vrijgaverapporten direct digitaal beschikbaar gesteld aan u als opdrachtgever.

 

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Flamant Laboratory? Dan kunt u hiervoor contact opnemen door te mailen naar info@flamant.nl of door te bellen naar 076 5429563 en kies dan optie 1. Liever teruggebeld worden? Vul dan uw telefoonnummer op het contactformulier in. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld!

Uw asbestproblemen snel verholpen!

  • Efficiënt
  • Vakkundig
  • 24/7 inzetbaar
  • Uitstekende service
  • Kostenbesparende aanpak
Klik hier als u meer (vrijblijvende) informatie wenst!